Networkforensic

Threat hunting

Hack the planet.....

24 Juli 2022  - Blog Post # 832

Flipper Zero
Mens der går "Tour De france" feber i alting, så er der lidt fra min ferie og det som IT geaks bruger tid på.
Besøgte en god ven, der lige have fået sin Flipper Zero ind af døren. Det vilde var at jeg rent faktisk fik lov til at pakke den ud for ham.....Hold da op en "fest" :-) Det var sjovt.
Det er sjældent noget i IT branchen efterhånden kan imponere mig, men det blev jeg af Flipper Zero

Den hurtigeeste kloning jeg nogen sinde har set
Fra udpakning til de første ting der blev clonet gik der under 2 min, Alle blev lige teste for at de nu også virker, og DET GØR DET. På under 10 min. blev følgende typer lige clonet HID Prox cards, EM-4100 en iButton key, RFID 125 kHz key cards og ikke mindst en infrarød fjernbetjening og forresten også lige porten til parkeringskælderen.

Til virksomheder.
Nu fik vi lige testet en del forskellige virksomheds ID kort (Dem der typisk også giver adgang igennem døre til en hel virksomhed) Her skal man som virksomhed være MEGET vågen. Jeg vil tro at alle ID kort der benyttes kan klones på 1 sekund. Så her skal der lige arbejdes en del for om ting som det eventuelt kan spottes via logs ?

Tilbage
Tja venter stadig på at min egen den kommer. Den er betalt for måneder siden.... Kan kun sige det er en perfekt lile geak dims, vi sikkert kommer til at se mere til. Vi er allerede igang med at planlægge andre typer systemer vi lige skal have testet og her kommer jeg hurtigt til at tænke på alle de biler og MC'er der benytter nøglefri tænding. Hvordan mon de har det med en Flipper :-)  Jeg er overbevist om vi kommer til at se mange "sjove" ting der kommer på listen. Alle de elektronikse låse er ikke mere værd en en gammeldags københavner nøgle og hvor alle tyve render rundt med en bumper key.

Fortsat god sommer....

 NF IDS Rules
10 Latest Updates

TCP Window 0 attack

Blocking page

CoboltStrike

DarkVNC

Vidar Trojan

Matanbuchus

Matanbuchus

Bumblebee downloader

Industroyer2 - On

Industroyer2 - Off

Download