Networkforensic

Threat hunting

Velkommen til 2023

 01 Januar 2023  - Blog Post # 845

Har været på en del år
I 2005 startede jeg med at skrive aktivt og publicerer en masse ting jeg fandt interesseant i forhold til IT-Sikkerheds relateret emner, dengang var det på et gammelt domæne og sidenhen netcowboy.dk og nu er jeg igang med 7 år herinde, så samlet set har jeg brugt 22 år og er igang med 23 år. 

Jeg må sige at der er sket meget igennem 23 år på IT-Sikkerheds området, det er helt vildt. De kommende år bliver sikkert med lige så mange udfordringer og spændende ting, noget der sikkert aldrig vil aftage.

Ny start
Jeg starter 2023 med at skifte til nyt job og vil fremadrettet arbejde for EnergiCERT. Det er inden for områder jeg er vandt til at arbejde i og med meget spændende opgaver. Noget jeg ser rigtig meget frem til og som vil passe bedre til mig fremadrettet både arbejdsmæssigt og på især det private område.

Jeg har altid elsket at arbejde i en CERT funktion som analytikker der dækker store områder af den danske infrastruktur. Det at bidrage til øget sikkerhed er noget der altid har været mig nært.

Så 2023 bliver sikkert et år med mange nye ting og nye mennesker jeg skal møde og lære at kende. En del af dem kender jeg dog i forvejen. Men jeg glæder mig.

Pænt farvel
2022 er jo også et år hvor jeg har takket af med TDC og hvor jeg faktisk har været glad for at være, og til alle dem i TDC kan jeg kun komme med et kæmpe varmt tak for tiden og pænt farvel.

 

Blog posts

Alt hvad jeg har skrevet om igennem 2023